Handelsbetingelser

De skal ved hvert køb acceptere vilkårene i handelsbetingelserne.

 

Levering.

De vil kort tid efter bestilling modtage en ordrebekræftelse pr. e-mail. Her vil bestilte produkter, leveringstid og totalbeløb inkl. porto fremgå.

 

Afhentning.

De er meget velkommen til efter aftale at afhente deres varer på Røntved-Rydahls adresse og betale kontant, så er der naturligvis ingen fragt.

 

Betaling.

Betaling for bestilte varer kan ske online ved brug af PayPal eller ved bankoverførsel. Ved betaling via. Paypal vil deres varer blive afsendt med det samme, eller når varerne er på lager. Ved betaling via bankoverførsel vil deres varer blive afsendt så snart beløbet er løbet ind på Røntved-Rydahls konto.

 

Forsendelse.

Forsendelse sker med Post Danmark, efter de gældende takster, uden ekspeditionsgebyr. Hvis De ønsker selv at afhente varerne kan dette aftales med Røntved-Rydahl på tlf. 31 20 40 76 eller pr.

e-mail rontvedrydahl@gmail.dk.

 

Fortrydelsesret og returret.

Der er 14 dages fuld retur og fortrydelsesret, såfremt varerne returneres i ubrugt og ubeskadiget tilstand. Hvis varen er en bestillingsvare, tilpasset kunden og ikke umiddelbart kan sælges til anden kunde, gælder returretten ikke. Returfragt betaler De selv eller De kan aflevere varen på adressen efter aftale med Røntved-Rydahl. For at varerne ikke tager skade under transporten anbefaler vi, at de anvender den originale fragtemballage. De kan også anvende en anden tilsvarende fragtemballage. Hvis varen bliver beskadiget eller forringet og det skyldes manglende eller for dårlig indpakning, så mister de deres fortrydelsesret.

De skal, inden for 24 timer efter modtagelse, kontrollere indholdet af forsendelsen og, I tilfælde af mangler og/eller skader, kontakte Røntved-Rydahl skriftligt via. e-mail til rontvedrydahl@gmail.dk eller på tlf. 31 20 40 76. 

Fortryder de købet, skal de underrette Røntved-Rydahl herom senest 14 dage efter modtagelse af varen. De kan bytte varen eller få pengene tilbage. Varerne skal returneres i ubrugt og ubeskadiget tilstand.

 

Reklamationsret.

Røntved-Rydahls varer er omfattet den danske købelov som giver 2 års reklamationsret på alle produkter. Røntved-Rydahl fralægger sig et hvert ansvar for fejl eller beskadigelse som skyldes forkert brug eller misligholdelse af varen.

 

Forbehold.

Røntved-Rydahl tager forbehold for evt. trykfejl og udsolgte varer, men undskylder på forhånd for enhver ulejlighed der måtte opstå pga. dette. Priserne er kun gældende så længe lager haves.

 

Fortrolighed og sikkerhed. 

Når de har afgivet en bestilling vil De modtage en ordrebekræftelse pr. e-mail. Den anbefaler vi, at De gemmer. 

For at modtage din ordrebekræftelse og få tilsendt dine bestilte varer skal du opgive navn, adresse og e-mail til Røntved-Rydahl. Røntved-Rydahl opbevarer dine kontaktoplysninger i et kundekartotek, som ingen andre end Røntved-Rydahls indehaver har adgang til.

 

 

Hvis De har spørgsmål er De er altid velkommen til at kontakte Røntved-Rydahl via e-mail rontvedrydahl@gmail.com eller på tlf. 31 20 40 76.

 

 

 

Med venlig hilsen

Røntved-Rydahl